Vill du också bli partner?

Vegas är mer än bara en spelautomat. Den ska ge ett kundvärde och en extra inkomstkälla för dig och din verksamhet, samtidigt som gästen erbjuds underhållning i en trygg miljö. Vegas är den enda legala värdeautomaten på den svenska spelmarknaden och det enda fysiska automatspelet, utöver Casino Cosmopol, som Svenska Spel erbjuder.

Utöver Swish och BankID är de nya Vegas-automaterna utrustade med två stora, toppmoderna skärmar med fantastisk detaljrikedom. Detta ger inte bara en större spelupplevelse för gästen. Skärmarna är också anpassningsbara och kan visa allt från spelnyheter till information om spelansvar. Här nedan kan du läsa om alla fördelarna med nya Vegas.

Ansök här!

Fyll i intresseanmälan om du är intresserad av att veta mer om Vegas, så kontaktar vi dig inom kort.

1Företagsuppgifter
2Personuppgifter

Fördelarna med nya Vegas

 • Det kostar inget att prova Vegas i din verksamhet.
 • Vi står för installation och service.
 • Enkel inloggning! För att spela på våra nya automater loggar gästen enkelt in med BankID.
 • Spelaren betalar via Swish direkt i automaten. När gästen spelat klart och loggat ut betalas kvarvarande pengar automatiskt tillbaka till spelarens bankkonto via Swish. Enkelt!
 • De nya automaterna har en helt ny teknisk plattform och erbjuder en rejält förbättrad spelupplevelse.
 • Nya Vegas är utrustade med toppmoderna skärmar som visar högupplöst grafik med fantastisk detaljrikedom. 
 • Automaterna har hörlursuttag och USB-kontakt som gästen kan använda för att ladda sin telefon.
 • Spelautomaterna har ett flertal inbyggda spelansvarstjänster, där spelaren bland annat kan sätta egna spelgränser, göra självtester, se sin spelhistorik och ta spelpauser.
 • Vi uppdaterar och förnyar spelen ständigt.
 • Gästerna erbjuds underhållning i en trygg miljö.
 • Vi erbjuder Vegas-support för alla våra partners.

”Vegas är otroligt duktiga på utbildning”

Sara Johansson, Telegrafen i Helsingborg

Se när Amy Tang berättar om när Engelska puben blev Vegaspartner.

Vegas supporten

Vegassupport är ett stöd för våra Affärspartners. Hit kan du ringa och få hjälp med många olika frågor – det kan gälla utrustning, utbildning, guidning, rapportfrågor eller att få hjälp att besvara gästernas frågor. 

Vegassupporten finns tillgänglig för Affärspartners:

Vardagar 09.00 – 01.00 och helger 10.00 – 01.00.

Så här funkar det

När vi mottagit din intresseanmälan kontaktar vi dig via telefon och bokar en tid då det passar dig att få de nya automaterna installerade. Därefter kommer du att få löpande information fram till själva installationsdagen. Spelautomaterna anländer i en första leverans, därefter kommer våra tekniker och installerar de nya spelautomaterna och kontrollenheterna. 

VEGAS REGLER OCH VILLKOR

Bra att tänka på:

Gå utbildningen

Innan spelautomaterna öppnas behöver ni utbilda er inom spelansvar och hur ni hanterar olika situationer i er vardag. Utbildningen är obligatorisk.

Var på plats

Se till att personal är på plats i lokalen vid avtalad tid. Installationen försenas avsevärt om ingen är på plats och kan stanna tills installationen är slutförd.

Gör plats

Flytta bort möbler, tavlor och blommor som kan vara i vägen. Kontrollera även att det är enkelt att komma åt kontrollenheten i baren/kassan. Självklart gör vi allt för att påverka den ordinarie verksamheten så lite som möjligt.

Hittar du inte vad du söker?

Ibland letar man utan att hitta det man söker på hemsidan. Då kan du alltid kontakta oss.

Gå till kontakt

vegas@svenskaspel.se