Spelansvar i världsklass

När det är roligt är det lätta att tappa koll på tid och pengar. Därför är Vegas utrustade med en rad spelansvarstjänster som hjälper spelarna att ha spelkoll. Gästen sätter själv sina gränser innan de börjar spela, de kan stänga av sig direkt i automaten, göra ett självtest och se sin spelhistorik. De får även en analys på hur riskfyllt de spelar med personliga tips på vad de kan göra för att hålla koll på sitt spelande.

Graf för spelansvar

Så jobbar Vegas med spelansvar

På Vegas arbetar vi för att behålla spelglädjen för våra gäster genom att på ett omtänksamt och positivt sätt hjälpa dem att ha koll på sitt spelande.

Vi ska vara ledande inom spelansvar och driva utvecklingen för en sund spelmarknad.  Det gör vi genom att skapa förutsättning för gästen att reflektera över sitt spelande och göra välinformerade val om hur mycket och hur länge de vill spela för.

Målet med vårt spelansvar är att spelandet är och förblir glädjefyllt!

www.stodlinjen.se

Till Stödlinjen kan alla som har frågor kring spelproblem höra av sig, både spelare och anhöriga. Där får du information och hjälp genom att prata eller chatta med en rådgivare.

Gå till stödlinjen

logga stödlinjen

Vegas spelansvarstjänster:

Spelgränser i tid och pengar

Denna tjänst hjälper gästen att inte spela för mer tid eller pengar än planerat.

 

Spelhistorik

Här kan gästen se sina vinster, förluster och hur länge han eller hon har varit inloggad det senaste året.

Självtest

Ger gästen insikter om sina spelvanor, samt personliga tips på vad man kan göra för att bäst hålla koll på sitt spelande.

 

Din riskbedömning

Här får gästen en analys över hur riskfyllt han eller hon spelar, samt tips på vad man kan göra för att hålla koll på sitt spelande.

 

Spelpaus 24

Denna tjänst gör att gästen kan ta en spelpaus på 24 timmar – med två snabba klick i automaten.

 

Spelpaus.se

Genom att gå in på spelpaus.se kan spelaren pausa sig från alla licensierade spelbolag i Sverige.Till spelpaus.se

Till spelpaus.se