glennsgoteborg3

VÄLKOMMEN TILL GLENNS I GAMLESTAN

Sexton år gammal började Foad ”Fadde” Kuhpai som diskare på en restaurang i Örebro. 25 år senare är han mästare på att få både personal och gäster att känna sig som hemma på Glenn Sportsbar i Gamlestan i Göteborg – där Vegas har en självklar plats i restaurangen.

– JAG HAR VERKLIGEN jobbat mig uppåt i branschen och har erfarenhet av alla olika roller på en restaurang. Det gör att jag har bra förståelse för mina medarbetares utmaningar och även vilka situationer som kan uppstå med kunder i olika lägen, säger Fadde.
Du driver flera restauranger – hur får ni folk att komma tillbaka?
– Vi har många stammisar och jag tror att nyckeln är att vår personal är glad och trevlig. Det kan låta simpelt, men i slutändan så löser du nästan allting om du har en bra och trevlig attityd. Hos oss känner sig gästerna sedda och våra medarbetare har alltid ett leende på läpparna – det kommer man långt med!
Vad är det för typ av gäster på er restaurang?
– Majoriteten av våra gäster är kvinnor vilket inte är jättevanligt på en sportbar. Är det en stor fotbollsmatch är det givetvis 90 procent killar, men man kan inte livnära sig på matcher, man måste ha en verksamhet som funkar varje dag. Så sedan 12 år tillbaka har vi satsat på att ordna quizkvällar och det har funkat toppenbra bland kvinnor.
Vilken roll spelar Vegasautomaterna för er?
– Vegas är ett roligt tidsfördriv för gästerna och en ekonomisk trygghet för oss som restaurang. Vi vet att vi VEGAS PÅ GLENNS SPORTSBAR årligen får in en extra slant utan att vår personal behöver anstränga sig särskilt mycket, det har blivit väldigt smidigt sedan Vegas införde Swish – sedan är det såklart kul för att gästerna att kunna aktivera sig mellan matcherna.
Vilka spelar på Vegas hos er?
– Förr var det kanske ett visst klientel som spelade på Vegasautomaterna, men nu när det är kontantlöst har fler nya spelare tillkommit. Andra som förr kanske spelade flipper för att underhålla sig satsar i stället en hundring på Vegas – det är roligt att senya spelare vid automaterna!

glennsgoteborg2
Personer vid spelmaskin

Relaterade partners

helsingborg-omslag-9843-kopia-2
Barer

Därför har hon varit vegaspartner i 25 år

Telegrafen i Helsingborg är en av Sveriges äldsta pubar – och i år firar de 23 år som Vegaspartner. Möt ägaren Sara Johansson som prisades på Vegas Awards för sitt långa och trogna partnerskap.
Helsingborg
191007engelskapuben-5-kopia-1536×1142
Barer

Trevligt folk på trevlig pub

Engelska Puben i Borlänge blev känd över hela landet genom dokumentärfilmen Filip & Fredrik presenterar Trevligt folk. Amy Tang och Engelska puben i Borlänge är Vegaspartner sedan 1996.
Borlänge