Fördelar för dig som Vegaspartner

Det ska vara enkelt att vara partner med Svenska Spel och Vegas. Så här fungerar det i sin enkelhet att vara affärspartner. Du och din personal får utbildning av oss på Vegas så du har koll på både spelen och spelansvaret.Det kostar inget att prova och vi står vi för installation, service och support. Läs om alla fördelar som Vegas kan innebära för dig.

Enklare för gästen

Spelare kan nu logga in och betala med Swish  i automaten. När gästen spelat klart betalas vinsten automatiskt tillbaka till spelarens konto. För dina gäster är Vegas en stunds underhållning. Vegasautomaterna är utrustade med en rad spelansvarstjänster som hjälper spelaren att behålla spelglädjen. Det ska vara lätt att få koll på sitt spelande.

Bättre för restaurangerna

För dina Gäster är Vegas en stunds underhållning, som gör att de stannar längre på din restaurang och ger merförsäljning. Vegas erbjuder även kontantfritt spelande. Vi vill nämligen att du ska kunna ägna mer tid åt det allra viktigaste: din verksamhet.

Vegas Supporten

Vegas-supporten har öppet för dig som är partner. Vi finns alltid här och svarar på dina frågor. Vegassupporten är ett stöd för dig som är partner. Hit kan du ringa och få hjälp med dina frågor.

SvS_48x48_KoncernCasino_Outlined

Svenska Spel

Du får ta del av inspiration och ett stort nätverk med Svenska Spel och Vegasfamiljen.  Svenska Spel har ett stort samhällsengagemang och är bland annat Sveriges största idrottssponsor. Välkommen med din ansökan!

Personal
Personer vid spelmaskin

Ansök om att bli Vegas-partner här

Fyll i intresseanmälan om du är intresserad av att veta mer om Vegas, så kontaktar vi dig inom kort.

Vegas partners

Möt våra partners

 Möt partners från hela landet, vi har många fina samarbeten med både restauranger, bowlinghallar och bingohallar i hela vårt avlånga land. Läs mer om Telegrafen som varit trogen partner i 25 år eller läs om hur Bröderna förenar Vegas, burgare och sport. Diana berättar också hur hon, tack vare inkomsterna från automaterna, kan anställa extra personal.

Läs mer

Enkel inloggning och betalning

Vegas erbjuder ett helt kontantfritt spelande. Dina gäster loggar enkelt in med BankID och kan betala med, och även få vinsten utbetalad via  Swish. Det ger dig som Vegaspartner möjlighet att räkna ut din andel och stämma av den i kassan. Den kontantfria lösningen minskar arbetet för dig som affärspartner, så att du kan ägna dig åt det roligaste: din restaurangverksamhet.

 

swishlogga
Vegas restaurang

Villkor och regler

En förutsättning för att ha värdeautomater (Vegas) på sin restaurang är att inneha ett giltigt serverings-eller bingotillstånd, att restaurangen uppfyller omsättningskrav enligt Spelinspektionens föreskrift och att bolaget blir ombudsregistrerat.

Läs mer