Personer vid spelmaskin

Vegas regler och villkor

 

Personer vid spelmaskin

Omsättningskrav:

Enligt Spelinspektionens förskrifter och allmänna råd måste en restaurang omsätta minst 1 miljon kr/år i försäljning av mat och dryck för att ha Vegas.

Omsättningstrappa/antal automater:
1 värdeautomat 1 mkr
2 automater 1.250 mkr
3 automater 1.5 mkr
4 automater 1.750 mkr
5 automater 2 mkr

Spelmaskiner
tapet-hero

Ombudsregistrering:

Innan tillstånd kan ges måste samtliga i bolagets styrelse, inklusive suppleanter lämplighetsprövas genom ombudsregistrering hos Spelinspektionen. Alla dokument som krävs för detta inhämtas av Svenska Spel förutom belastningsregister som samtliga i bolagets styrelse själva måste beställa hos Polisen. Blankett ”Begäran om utdrag- enskild person” kan tas ut via Polisens hemsida. 

Ansökan om licens till värdeautomater:

Svenska Spel ansöker om licens att ha värdeautomater på er enhet hos Spelinspektionen som är tillsyns- och tillståndsmyndighet. Vid ett personligt möte kommer Svenska Spel att gå igenom vilka underlag som krävs för att ansökan om licens ska kunna göras.

Spelmaskin

Hittar du inte vad du söker?

Ibland letar man utan att hitta. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi finns i alla kanaler så som mail, telefon och är du spelare kan du även chatta med oss på Kundservice, www.svenskaspel.se/kundservice

Vi hörs!