Våra Vegasspel

Vegas erbjuder tre klassiska speltyper som alla styrs av slumpen: kort-, hjul- och nummerspel. Utöver de klassiska spelfunktionerna ”Dubbla” och ”Trippla” erbjuder Vegas-automaterna nyheter som ”Snurra” och ”Bubbla”. Allt detta på stora skärmar med fantastisk detaljrikedom.

Hjulspel

Majoriteten av Vegas-spelen tillhör den klassiska hjulspelskategorin. Här gäller det att få kombinationer av symboler på en eller flera vinstlinjer.

Kortspel

I Vegas kortspel blir du tilldelad fem slumpvalda kort, varpå du får välja om du vill byta ut ett eller flera av korten mot nya. Du får således ett byte på dig att skaffa en så bra hand som möjligt. Efter bytet läggs nya kort ut som ska komplettera de kort du har fått.

Nummerspel

Det nummerspel som finns för närvarande är Keno. Spelplanen i Keno består av 70 nummer. Du väljer mellan ett och nio av dessa nummer, sedan drar maskinen 20 nummer, då gäller det att få så många rätt som möjligt. Många av våra spel har även ett bonusläge. Hur dessa fungerar kan du läsa mer om på respektive spels sida.

Speltyper

Vegas erbjuder tre olika speltyper: Pokerspel, Hjulspel och Nummerspel.

Pokerspel

Vegas pokerspel är klassisk poker där spelaren blir tilldelad slumpvalda kort. Därefter får spelaren chansen att byta ut ett eller flera av korten mot nya. Ju bättre hand, desto högre vinst.

Hjulspel

Majoriteten av Vegasspelen tillhör den klassiska hjulspelskategorin.Här gäller det att få likadana symboler i rad på en eller flera vinstlinjer.

Nummerspel

Nummerspelet på Vegas heter Super Last Draw Keno. Spelplanen består av ett antal nummer. Spelaren väljer nummer, och det gäller det att få så många rätt som möjligt.

Vinster och Bonusspel

Varje spel har sina egna vinstregler som finns i respektive spels hjälpavsnitt.

Nedan beskrivs några av de vanligaste spelbegreppen i våra spel på Vegas.

Vinstlinjer

Hjulen i hjulspelen är uppbyggda av olika symboler.
Vinst ges om tillräckligt många av samma symbol ligger i följd på en satsad vinstlinje, med start från första symbolen till vänster eller från första symbolen till höger beroende på vinstplan.

 

 

Det finns oftast fem vinstlinjer att fördela insatsen på. Vinstens storlek beror på hur stor insatsen var på den vinnande vinstlinjen.

Wild

På hjulspelen kan vissa symboler vara ”wild”. Det betyder att de ersätter de flesta andra symboler i spelet och kan på så sätt komplettera en linjevinst.

Spridd vinst (Scatter)

Spridd vinst innebär att flera av samma symboler ger vinst även om de inte ligger på någon vinstlinje

Välj-en-vinst (Pick a prize)

Välj-en-vinst är ett bonusläge där spelaren väljer ett antal symboler som döljer olika vinster baserat på den totala insatsen.

Feberbonus (Fever games/Fever spins)

Feberbonus är ett bonusläge som ger ett antal spelomgångar med förhöjda vinstchanser.

Om feberbonusspelet avbryts kan bonusspelet återupptas under förutsättning att:
-inloggning sker igen inom den tid som meddelas vid utloggningen
-spelet sker på samma spelplats och spel (behöver inte vara samma automat).
-spelplatsen har kvar samma version av spelet.
-spelplatsen inte har bytt ägare.

Boosta

Vegas erbjuder flera sätt att försöka öka en vinst. Boosta funktionerna på Vegas är Dubbla, Trippla, Snurra och Bubbla

Maxvinst per spelomgång är 100 gånger insatsen.