Spelskolan del 1

Om spelen

För närvarande erbjuder Vegas tre olika speltyper: poker-, hjul- och nummerspel. Alla Vegas spel styrs helt av slumpen. Spelens utfall kan därför inte påverkas av skicklighet.
 

Hjulspelen

Majoriteten av Vegas-spelen tillhör den klassiska hjulspelskategorin. Här gäller det att få kombinationer av symboler på en eller flera vinstlinjer.  

spelskolan_2

Pokerspel

Vegas pokerspel är klassisk poker där du blir tilldelad fem slumpvalda kort, varpå du får välja om du vill byta ut ett eller flera av korten mot nya. Du får således ett byte på dig att skaffa en så bra hand som möjligt. Efter bytet läggs nya kort ut som ska komplettera de kort du har fått.  

spelskolan_kort

Nummerspel

Det nummerspel som finns för närvarande är Keno. Spelplanen i Keno består av 70 nummer. Du väljer mellan ett och nio av dessa nummer, sedan drar maskinen 20 nummer, då gäller det att få så många rätt som möjligt. Många av våra spel har även ett bonusläge. Hur dessa fungerar kan du läsa mer om på respektive spels sida.  

spelskolan_keno

Spelskolan del 2

I denna del tittar vi närmare på våra hjulspel och för det är mer än teman och grafik som skiljer dem åt.

Läs mer ››

Spelskolan del 4

Vi skall i denna del av spelskolan bland annat titta på vad det finns för regler och begränsningar med både insatsen och vinsterna.

Läs mer ››

Spelskolan del 3

Här tittar vi lite närmare på de olika typerna av bonusspel och hur de fungerar.

Läs mer ››

Spelskolan del 5

Här tar vi upp vanliga missförstånd och förutfattade meningar kring hur Vegas fungerar.

Läs mer ››