Så fungerar nya Vegas

Så här enkelt och säkert är det med nya Vegas . 

Swish logga

Nu har vi Swish!

Den digitala betalningslösningen Swish finns i Svenska Spels Vegasautomater. Det gör nya Vegas till den första kontantfria spelautomaten i världen.

Enklare för gästen

Spelare kan nu logga in och överföra pengar via Swish direkt i automaten. När gästen spelat klart och loggat ut betalas kvarvarande pengar automatiskt tillbaka till spelarens bankkonto via Swish. Automaterna kommer fortfarande att ta kontanter under en överskådlig framtid.

Enklare för dig som partner

Affären fortsätter som idag, med skillnaden att kontant och kontantfritt spelande särredovisas för att du som Vegaspartner ska ha möjlighet att räkna ut din andel och stämma av kassan. Den kontantfria lösningen minskar arbetet för dig som affärspartner så att du kan ägna dig åt verksamheten.

Eldsjälen uppfyller sin dröm

Möt våra partners

Dijana Strbac var helt ny i restaurangbranschen och befann sig mitt i en djup kris när hon tog över kvarterskrogen Pickles i Huddinge utanför Stockholm. Ägaren, hennes make, hade drabbats av cancer och ett år senare var han borta. Då trodde alla att hon skulle sälja. "Men det var min mans dröm och det gick bra för honom, så jag ville fortsätta i hans fotspår."

LÄS INTERVJUN

Två män som kollar på den enas mobil

Vegas Certifierade utbildningar

Vi hjälper vi dig och ger dig rätt förutsättningar att lyckas. Vegas webbutbildningar tar bland annat upp följande områden:

  • Vilka verktyg som finns i automaten för att en spelare ska kunna hålla koll på sitt spelande
  • Hur du bemöter en spelare som berättar att de inte mår bra pga sitt spelande
  • Hur problemspelande påverkar individen sin omgivning och samhället i stort.
  • Varför det är bra att vi vet vem spelaren är?
  • Hur vi tillsammans kan motverka penningtvätt
  • Hur du hanterar gästens personuppgifter på rätt sätt

LÄS MER OM VÅRA UTBILDNINGAR

Därför har hon varit Vegaspartner i 23 år

Möt våra partners

Telegrafen i Helsingborg är en av Sveriges äldsta pubar – och i år firar de 23 år som Vegaspartner. Möt ägaren Sara Johansson som prisades på Vegas Awards för sitt långa och trogna partnerskap.

läs intervjun

Vill du också bli partner?

Vegas är mer än bara en spelautomat. Den ska vara husets eget Casino och en extra inkomstkälla för dig och din verksamhet, samtidigt som gästen erbjuds underhållning i en trygg miljö.

Ansök här!