Krog med aktiv miljö!

 

När Kelvin Andersson och hans familj tog över Pitcher’s i Eskilstuna för drygt två år sedan var restaurangen ett sjunkande skepp. Men pappa Mats Andersson, som har bakgrund i branschen, såg potential i det mysiga kvartershaket. Nu har Kelvin, tvillingbrodern Sebastian, pappa Mats och kompanjonen Daniel Cederquist drivit Pitcher’s i två år.

Framgångsreceptet är till stor del deras spel­ och nöjesutbud, som lockar såväl gammal som ung. – Vi brukar skoja om att vi är lite
som en Finlandsfärja. Vi gillar att ha mycket aktiviteter med spel, musikquiz, kunskapskamper och trubadurer för att underhålla gästen. Det betyder mycket för folk att få aktivera sig och inte bara komma för att äta och dricka, säger Kelvin. Gastropuben har haft Vegasautomater i restaurangen sedan april i år. Att nyheten sammanföll med coronapandemin var ingen tillfällighet. Familjen hade planer för Vegas under en längre tid, men utan att ha plats i restaurangen. I samband med coronarestriktionerna tog de beslutet att slopa dansgolvet till förmån för Vegas.

En person som pekar på en Vegas spelmaskin