Vegas möter O'Learys Östermalm

Restaurangchef Mattias Aydin möter oss på O´Learys populära restaurang och sportbar på Östermalm i Stockholm. Här satsar de på ett bredd utbud för att locka gäster.

Vi öppnade här 2008 och har fortsatt vara lite av en mysig kvarterskrog - det är ju mitt i ett bostadsområde. Hit kommer stamgäster, boende och en hel del turister, för att titta på fotbollsmatcher och äta vår omtyckta mat, ta en öl och spela lite på Vegasautomaterna. Mattias arbetade tidigare på O´Learys i Sollentuna Centrum och har många års erfarenhet av hur Vegasautomaterna drar gäster och är ett uppskattat komplement till mat, dryck och fotboll som är de övriga tre benen i verksamheten.

– Vi vill kunna erbjuda våra gäster flera olika upplevelser samlade under ett tak. Här på O’Learys Östermalm fi nns två Vegasautomater placerade så att personalen har bra översikt över dem.

– Vi ser ju att det i stort sett alltid är folk vid Vegasautomaterna. Det är stamgäster som kommer och spelar men också bar- och restauranggäster som vill testa att spela för den växel de fi ck över. I perioder dyker det upp spelare som kommer fem dagar i veckan. Vinsten från Vegasautomaterna är en viktig del av intäkterna och ger möjlighet att utveckla och förbättra den övriga verksamheten. Det mesta återinvesteras för att ge gästerna en ännu bättre upplevelse. Ju större utbud desto fler gäster som gör att omsättningen i hela rörelsen ökar.

– Spelansvaret har också helt klart blivit bättre sedan inloggningen med Spelkortet infördes. Det är lättare för oss i personalen att hantera spelandet när var och en har satt sin egen gräns. Vegas tar sitt ansvar och ser till att allt fungerar bra genom säljarbesök och mail med information som kommer regelbundet. Det är jätteskönt att vi har så bra kontroll nu och stämningen är alltid bra!

mattias_aydin

Vegas möter Biljardpalatset Stockholm

Vegas möter Biljardpalatset Stockholm

Anrika Biljardpalatset har funnits på Sankt Eriksgatan i Stockholm sedan 1963.

Läs mer ››

Vegas möter Limerick Södertälje

Vegas möter Limerick Södertälje

Den klassiska puben Limerick har legat i den gamla stadskärnan i Södertälje många år.

Läs mer ››

Vegas möter Järnvägsrestaurangen

Vegas möter Järnvägsrestaurangen

I den gamla stationsbyggnaden Östra Station i Stockholm ligger sedan byggåret 1935 den populära Järnvägsrestaurangen.

Läs mer ››

Vegas möter Pizzeria Tybble

Vegas möter Pizzeria Tybble

Ända sedan 1996 har krögaren Daniel Hannason haft Vegasautomater på sin krog Pizzeria Tybble i Örebro.

Läs mer ››

Vegas möter Haga Bowling

Vegas möter Haga Bowling

I den gamla strumpfabriken i området Haga i Norrköping driver Sebastian Gustavsson och Stefan Lindahl Haga bowling sedan i augusti 2015.

Läs mer ››

Vegas möter Royal Oak

Vegas möter Royal Oak

På den så kallade Bargatan, en gågata i centrala Eskilstuna, ligger barerna och restaurangerna på rad. En av dem är Royal Oak, en uppskattad pub för alla åldrar.

Läs mer ››

Vegas möter Titans Sport Bar

Vegas möter Titans Sport Bar

Åländska Linda Koskinen flyttade till Norrköping 2007 och öppnade 2014 Titans Sportbar i stadens centrum.

Läs mer ››

Vegas möter O'Leary's Östermalm

Vegas möter O'Leary's Östermalm

Restaurangchef Mattias Aydin möter oss på O´Learys populära restaurang och sportbar på Östermalm i Stockholm.

Läs mer ››