Vegas möter Biljardpalatset Stockholm

Anrika Biljardpalatset har funnits på Sankt Eriksgatan i Stockholm sedan 1963. Hit kommer gästerna numera inte bara för biljarden utan också för att spela Vegas, pingis, shuffleboard, dart, flipper, arkadspel eller sällskapsspel.

Här serveras också luncher och middagar, kaffe, öl och drinkar i baren. Av den renodlade, klassiska biljardhallen har det blivit mer av en krogmiljö med ett utbud som ger gästerna en bättre helhetsupplevelse.

- Vi har öppet från tidig lunch och många passar på att ta ett parti biljard eller spela på Vegasautomaterna även om de egentligen kom för att äta. Biljardpalatset har ett klientel med många stamgäster i alla åldrar, generellt män, men det kommer fler och fler kvinnor, berättar verksamhetsansvarige Patrik Matthies.

2004 inleddes samarbetet med Svenska Spel och Vegasautomaterna fick en given plats mot en kortvägg vid baren.

- Det är skönt att jobba med en stor, trygg samarbetspartner med ett så inarbetat varumärke som Svenska Spel. Vi har ett stort utbyte av varandra och alla förutsättningar för ett långsiktigt samarbete. Gästerna känner igen Vegasautomaterna och servicen fungerar jättebra. Om det vid något enstaka tillfälle blivit problem hjälper supporten till direkt och löser det. För det mesta sköter sig automaterna själva – fast vi har koll på spelarna förstås, säger Johan Lööv, inköpsansvarig.

- Förtjänsten från Vegas är en bra extra intäkt som kan återinvesteras i verksamheten och det har självklart tillfört något att kunna skapa ett större utbud och en trevligare miljö för gästerna.

- Vi får stort stöd från Svenska Spel kring spelansvaret.
Vår säljare Håkan besöker oss med jämna mellanrum för att ge oss ny information och vi har mycket bra kontakt. Sedan den obligatoriska registreringen infördes är det mycket lättare för spelarna att kontrollera sitt spelande. Det är en stor trygghet och det är nog många Vegasspelare som tackar tyst, säger Johan.

- Om någon annan biljardhall eller liknande verksamhet funderar på att inleda ett samarbete med Vegas skulle jag råda dem att prova. Det är alltid bra att kunna erbjuda gästerna en spelupplevelse som kompletterar det övriga utbudet, anser Patrik Matthies.

Vegas möter Biljardpalatset Stockholm

Vegas möter Biljardpalatset Stockholm

Anrika Biljardpalatset har funnits på Sankt Eriksgatan i Stockholm sedan 1963.

Läs mer ››

Vegas möter Limerick Södertälje

Vegas möter Limerick Södertälje

Den klassiska puben Limerick har legat i den gamla stadskärnan i Södertälje många år.

Läs mer ››

Vegas möter Järnvägsrestaurangen

Vegas möter Järnvägsrestaurangen

I den gamla stationsbyggnaden Östra Station i Stockholm ligger sedan byggåret 1935 den populära Järnvägsrestaurangen.

Läs mer ››

Vegas möter Pizzeria Tybble

Vegas möter Pizzeria Tybble

Ända sedan 1996 har krögaren Daniel Hannason haft Vegasautomater på sin krog Pizzeria Tybble i Örebro.

Läs mer ››

Vegas möter Haga Bowling

Vegas möter Haga Bowling

I den gamla strumpfabriken i området Haga i Norrköping driver Sebastian Gustavsson och Stefan Lindahl Haga bowling sedan i augusti 2015.

Läs mer ››

Vegas möter Royal Oak

Vegas möter Royal Oak

På den så kallade Bargatan, en gågata i centrala Eskilstuna, ligger barerna och restaurangerna på rad. En av dem är Royal Oak, en uppskattad pub för alla åldrar.

Läs mer ››

Vegas möter Titans Sport Bar

Vegas möter Titans Sport Bar

Åländska Linda Koskinen flyttade till Norrköping 2007 och öppnade 2014 Titans Sportbar i stadens centrum.

Läs mer ››

Vegas möter O'Leary's Östermalm

Vegas möter O'Leary's Östermalm

Restaurangchef Mattias Aydin möter oss på O´Learys populära restaurang och sportbar på Östermalm i Stockholm.

Läs mer ››